G I Z E L L A O T T H O N

Kérem várjon, az oldal töltődik

2051 Biatorbágy, Boldog Gizella utca 1. 06-23-530-550 info@gizella.hu

Demenciával élők nappali ellátása

Az enyhe-közepes demenciával élők számára alakítottuk ki nappali ellátásunkat. Az állapotuknak megfelelően kialakított foglalkozások nemcsak szórakoztató elfoglaltságot jelentenek, hanem a szellemi képességek szinten tartásában is segítenek.
A foglalkozások (zeneterápia, zenehallgatás, memória csoport, verbális készségek erősítése, társasjáték, irodalom, kézműves foglakozás) színesebbé teszik a mindennapokat, rendszerességet biztosítanak, készségfejlesztő hatásuk van, növelik a sikerélményt.
A klub lehetőség a társas kapcsolatok kialakítására és fenntartására. A napirendben fontos az egyéni szükségletek szem előtt tartása, a személyközpontú gondozás.
Munkatársaink szociális gondozó, demencia szakgondozó és mentálhigiénés végzettségűek.
Folyamatos kapcsolatot tartunk a hozzátartozókkal, így az esetleges állapotváltozásra hamar fény derül.  Segítséget mindenki annyit kap, amennyire állapotából eredően szüksége van, az önállóság minél hosszabb ideig való megtartása érdekében.
Intézményünkben saját konyha működik, dietetikus bevonásával speciális étrendet tudunk biztosítani, ha szükséges. A gyógyszerek bevétele felügyelet mellett történik.
Támogató Szolgálatunkkal együttműködve reggel és délután a szállításban is segítséget tudunk nyújtani akadálymentesített autóinkkal.
Klubunkba minden olyan személyt tudunk fogadni, aki neurológus, pszichiáter vagy geriáter szakorvos demenciát megállapító szakvéleményével rendelkezik.

A nappali ellátás nyitvatartása: 8:00–16:00
Demens nappali ellátás térítési díja 2022. október 1-től: 2.900 Ft/nap
(ez az összeg tartalmazza a napi 3-szori étkezést, cukorbetegek esetében + tízórait)
Szállítás térítési díja 2022. október 1-től: 100 Ft/km

Elérhetőségeink:
Schmidt Viola
06-70/375-2592