G I Z E L L A O T T H O N

Kérem várjon, az oldal töltődik

2051 Biatorbágy, Boldog Gizella utca 1. 06-23-530-550 info@gizella.hu

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

A bekerüléssel kapcsolatos kitöltendő dokumentumok az Információ menüpont „Bekerülési feltételek, felvételi dokumentumok" alatt találhatók.

Intézményünkben, mint a legtöbb idősotthonban, van várólista. A várakozási idő sok mindentől függ – pl. a lakó állapotától, az elhelyezés sürgősségétől stb. –, de általában a bekerülés a jelentkezés leadásától számított 3–12 hónap.

Egyszeri befizetés nincs. Napi intézményi térítési díj van.

Intézményünkben jellemzően 2-4 fős szobák találhatók, de korlátozottan van lehetőség 1 fős elhelyezésre is, melyről bővebb tájékoztatást az intézmény nyújt.

Természetesen gondozunk demenciával élőket, így állapotrosszabbodás esetén nem kell elhagyni az intézményt.

Szobáink teljesen akadálymentesek.

Szobáink alapfelszereltsége: szekrény, komód, szanatóriumi ágy matraccal, éjjeliszekrény, asztal, szék. Saját bútor kizárólag csak újonnan hozható be az intézménybe.

Amennyiben a lakó tévékészüléket szeretne a szobájába, akkor kérjük, hogy azt konzollal együtt hozzák, melyet felszerelünk a falra.

Internet és kábeltévé elérhető az intézményben, ennek díját a térítési díj magában foglalja. Minden szobánk külön fürdővel és WC- vel rendelkezik.

A 24 órás gondoskodás azt jelenti, hogy Ön vagy hozzátartozója 24 órában egészségügyi és szociális szakemberek felügyelete alatt van.

A látogatás jelenleg mindennap délelőtt 9 órától este 19 óráig tart. A hozzátartozó bármikor kivihető az intézményből, akár több napra is, de az elviteli szándékot a főnővérnek jelezni kell.